EDISYON:

Özgür Özel’in rakı açıklaması yandaş Yılmaz Özdil’in çok hoşuna gitti: Rakı içki değil vatan sevgisidir

15:0519/09/2024, Perşembe
G: 19/09/2024, Perşembe
Diğer

Muhalif gazeteci Yılmaz Özdil, kişisel YouTube kanalında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “1 litre rakı 140 olacak” vaadi ile ilgili konuştu. Yılmaz Özdil’in garip ‘rakı’ açıklaması akıllara sarhoş olabileceği ihtimalini getirdi. Özel’in yüksek promilli vaadi savunan Özdil, “Aman rakı demeyim falan bir şeyler derler falan değil hiç kıvırmadan, rakıyı hiç böyle eğip bükmeden cesur şekilde dile getirdiği için ben kendisini yürekten kutlarım bütün samimiyetimle söylüyorum. Çünkü bakın hep söylerim rakı içki değildir. Rakı vatan sevgisidir.” dedi.

“KENDİSİNİ YÜREKTEN KUTLARIM”

Özel’i rakı vaadinden ötürü yürekten kutladığını ifade eden Özdil, “Hiç eğip bükmeden cesur bir şekilde dile getirdiği için ben kendisini yürekten kutlarım. Bütün samimiyetimle söylüyorum” şeklinde konuştu.

CAMİ AÇILIŞI SONRASI RAKI VAADİNDE BULUNDU

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde İzmir’de cami temel atma törenine katılmıştı. Özel, dualar eşliğinde yapılan törenden günler sonra Marmara Adalar Belediyesi ziyaretinde CHP iktidarı döneminde 1 litre rakının 140 lira olacağını söyledi.






#Yılmaz Özdil
#Özgür Özel
#Rakı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.