|

Nedim Şener tvnet'te HDP-CHP iş birliğini değerlendirdi: Özgür Özel tepki alacağını bilerek patronu için bunları yapıyor

Hüseyin Berk
23:43 - 15/01/2024 Pazartesi
Güncelleme: 23:55 - 15/01/2024 Pazartesi
Yeni Şafak

Gazeteci Nedim Şener, tvnet'te canlı yayınlanan Net Bakış programında, CHP ile HDP (DEM Parti) arasındaki iş birliğine ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. DEM Parti Eş Başkan Yardımcısı Tayip Temel'in 'CHP ile Öcalan pazarlığı' itirafına vurgu yapan Şener, "Sorsan CHP 'Demokrasi' için görüştük.' der. Özgür Özel, tepki alacağını bilerek patronu için bunları yapıyor." diye konuştu.

Serhat İbrahimoğlu moderatörlüğünde tvnet'te canlı yayınlanan Net Bakış programında bu hafta CHP ile DEM Parti arasındaki 'yakınlaşma' ele alındı.

CHP'den DEM Parti ile kapalı kapılar ardında Öcalan pazarlığı

Terör örgütü PKK'nın kanalına konuşan DEM Parti'nin Eş Başkan Yardımcısı Tayip Temel'in 'CHP ile görüşmenin asıl gündeminin terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan' olduğu itirafını değerlendiren Gazeteci Nedim Şener,
"Sorsan CHP 'Demokrasi' için görüştük.' der."
ifadelerini kullandı.

"Özgür Özel tepki alacağını bilerek patronu için bunları yapıyor"

"Ön seçim namus sözünü bile tutmuyorlar. Şehit cenazesine gidip oradan çıkıp HDP ile iş birliğine gidiyorsun. PKK elebaşına özgürlük isteyen kişiler bunlar. Tayip Temel, diyor ki 'Öcalan'ı görüştük'. Bunlar ne? Yerel seçimlere gidiyoruz, bunun Öcalan'ın tecridi ile ne alakası var? CHP'nin ana kitlesi buna evet demez"
diyen Şener,
"Özgür Özel, tepki alacağını bilerek patronu için bunları yapıyor. Patron böyle istiyor. Patron kim? Parayı verenler"
diye konuştu.
#Özgür Özel
#CHP
#HDP
#Nedim Şener
8 ay önce