Yeni Şafak

Özgür Özel'den İsrail'in ekmeğine yağ süren açıklama: Espressolab'dan kahve içmeyin

19:4424/03/2025, Pazartesi
G: 24/03/2025, Pazartesi
Yeni Şafak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saraçhane'de yaptığı konuşmada, iktidara yakın olduğu gerekçesiyle Türkiye'nin yerli ve milli kahve zincir markası Espressolab'ın boykot edilmesini istedi. Bilindiği gibi, İsrail'in Gazze'deki soykırım saldırılarına destek veren kahve zinciri Starbucks, ülkemizde boykotun tokadını yemiş; vatandaşlar, Espressolab gibi yerli ve milli firmalara yönelmişti. Özel'in bu çağrısı terör devletinin en büyük sponsorlarından birinin ekmeğine yağ sürebilir.

#Özgür Özel
#EspressoLab
#CHP
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.