Nedim Şener'den Köfteci Yusuf açıklaması: Sen Siyonizmle mücadele edersen yerli köfte firmana da pat diye bir operasyonu yersin

Furkan Göker
10:4211/10/2024, Cuma
G: 11/10/2024, Cuma
Diğer

Gazeteci Nedim Şener katıldığı televizyon programında gündeme bomba gibi düşen Köfteci Yusuf'taki domuz eti skandalına ilişkin konuştu. "Milyar dolarlık bir marka, 20 bin TL için bunu yapar mı? diye soran deneyimli gazeteci, konuşmasının devamında Türkiye'de yapılan boykotlar ve Siyonizmle mücadeleye vurgu yaptı.

"Siyonizmle mücadele edersen yerli firmana operasyonu yersin"

Şener, "Sen Siyonizmle mücadele ederken onun köfte markalarını hedef alırsan boykota uğratırsan, bazılarının kapanmasına sebep olursan gelir senin yerli köfte firmana da pat diye bir operasyonu yersin." ifadelerini kullandı. Boykot ürünlerinden olan Coca Cola'nın, son dönemde pazarlama stratejisindeki değişimi de hatırlatan Nedim Şener, "Adam ne yaptı? İşte 'bunu Muhammed yapıyor. Mehmet üretiyor. Abdullah üretiyor.' yerelleştirmeye çalışıyor." sözleriyle boykotun önemine de dikkat çekti.

Nedim Şener

"Firari FETÖ'cüler bizim sağlığımızı mı düşünüyor?"

Köfteci Yusuf'taki domuz eti skandalının ardından firari FETÖ'cülerin YouTube yayınlarında yaptığı yorumlara ilişkin de açıklamalar yapan Şener, "Fetullahçı Terör Örgütü'nün firarileri işte Erk Acarer, Cevheri Güven, Adem Yavuz Arslan ya da başkaları... Bizim sağlımızı, ne yeyip yemediğimizi çok mu düşünüyorlar zannediyorsunuz? Habire bunlarla ilgili analizler belgeler yayınlıyorlar? Bunu mu düşündüklerini zannediyorsunuz?" diye sordu. Gazeteci Nedim Şener, devletin içinde varsa bu tür domuzlukları engellemek, yine devletin görevi olduğunun altını çizdi.

#Nedim Şener
#Köfteci Yusuf
#Siyonizm
#boykot