EDISYON:

Katil İsrail katletmişti: Ayşenur Ezgi Eygi’nin baba evinde helallik alındı

13:1914/09/2024, Cumartesi
G: 14/09/2024, Cumartesi
AA

Terör devleti İsrail’in Batı Şeria’daki barışçıl gösteriler sırasında Siyonist askerler tarafından kasıtlı biçimde hedef alınarak şehit edilen Ayşenur Ezgi Eygi’nin naaşı Aydın’ın Didim ilçesine getirildi. Şehit Eygi’nin cenazesi helallik alınmak üzere baba evine getirildi. Eygi için baba evinde helallik alınıp dua edildi.

ADI NABLUS’TA YAŞAYACAK

Terör devleti İsrail askerleri tarafından kasıtlı biçimde hedef alınarak öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi'nin adı bu bölgedeki sokaklarda ve anısına dikilen zeytin ağaçlarında yaşayacak.

OTOPSİ RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Filistin Adli Tıp Kurumunun Türk-ABD vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi için hazırladığı otopsi raporunda Eygi'yi başından hedef alan İsrail kurşununun "Neredeyse düz bir çizgide soldan sağa doğru isabet ettiği" belirtildi.

Eygi, Filistin topraklarının İsrail tarafından işgaline karşı barışçıl ve sivil yöntemlerle Filistinlilere destek veren Uluslararası Dayanışma Hareketi gönüllüsü bir insan hakları aktivistiydi.

#Ayşenur Ezgi Eygi
#İsrail
#Aydın

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.