Karısına arkadaşlık teklif eden kuryenin iş yerini bastı: Çalışanlar tarafından öldüresiye dövülüp bıçaklandı!

Seda Ekinci
09:465/09/2024, Perşembe
G: 5/09/2024, Perşembe
Yeni Şafak

İstanbul Pendik'te karısına arkadaşlık teklif ettiği iddia edilen kişinin çalıştığı restoranı basan adam, ünlü mekanın personeli tarafından feci şekilde dövülüp bıçaklandı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından işletme çalışanları ve tacizci kuryeye tepkiler çığ gibi büyürken taciz skandalının yaşadığı börekçi zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

Olay Pendik’te Ertuğrul Gazi Caddesi’nde geçtiğimiz Salı günü saat 16.10 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, genç kadın evinin karşısında bulunan börekçiden sipariş verdi. Siparişleri eve götüren personel siparişleri kadına teslim ettikten sonra telefonla genç kadına mesaj atarak arkadaşlık teklif etti.

Bu durumu kadının kocasının öğrenmesinin ardından, kadının kocası U.B. işletmeyi bastı. Koca ile işletmede çalışanlar arasında çıkan kavgada U.B. işletme çalışanı İ.D.’yi yaraladı. İşletmenin başka bir çalışanı olan Ö.D.’nin de olaya dahil olmasıyla birlikte U.B. isimli şahıs da yaralandı.


Olay yerine gelen polis ekipleri işletme çalışanları gözaltına alırken, sağlık ekipleri yaralı adamı hastaneye kaldırdı.

Tepkiler çığ gibi

Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından işletme çalışanları ve tacizci kuryeye tepkiler çığ gibi büyüyor. Kimi sosyal medya kullanıcısı işletmenin kapatılmasını talep ederken kimi kullanıcı ise işletme ye ve tacizci kuryeye ceza kesilmesi gerektiğini vurguladı.

Taciz skandalının yaşandığı Sarıyer Börekçisi mühürlendi

Olayın yaşandığı işletmenin kapısının camının gece saatlerinde kırıldığı ve dükkanın bugün kapalı olduğu görüldü. Ayrıca olay yerine gelen Pendik Belediyesi ekipleri, dükkanı mühürledi.



Olayla ilgili konuşan mahalleli Koray Ay,
“Duyduğumuz kadarıyla sipariş veriliyor börekçiye. Siparişi götüren kurye hanımefendiye mesajlar atıyor. Hanımefendinin eşi de börekçiye geliyor konuşmak için. Börekçideki arkadaşlar da gelen beyefendiye saldırıyorlar. 3 kişi saldırıyor sanırım, arkadan saldırıyorlar galiba. Mahallelinin gençleri de sinirlenmiş dükkanın camına taş atılmış galiba”
dedi.

Adliyeye sevk edildiler

Taciz olayının yaşandığı börekçide çalışan iki kişi adliyeye sevk edildi.


#Pendik
#Kurye
#İstanbul

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.