Kadıköy'de siren çalarak acil hasta nakli yapan ambulansın önünü kesip durduran 34 BKS 442 plakalı motosikletteki iki kişi, “Ambulansın içinde hasta olduğuna inanmıyoruz" diyerek ambulansın önünü kesip kontrol ettiler. Bir türlü hareket edemeyen ambulans şoförü kapıyı açarak hastayı trafik magandalarına göstermek zorunda kaldı. Ambulans şoförü o anları cep telefonu kamerasıyla kaydederken, trafik magandaları olay yerinden uzaklaştı.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Eeee siz şimdi naneyi yemediniz mi

Cezası olmalı bunun

Başkalarına ülkede olsaydı hasta taşıyan aracı durduran adamın canına olurlardı, herkes eşkıya olmuş, ne saygı var nede merhamet, herkes haklı

Bu ne şimdi kim bu apaçiler ambulans çevirip kontrol edecek. Bunlara hem alıkoymadan artı kask artı reflektörlü yelekten ceza kesilmeli ve teşir edilmeliler. Kurallar katiyen uygulanmalı. Eşkiyalığın bedelini herkes ödesin.