EDISYON:

İsmail Kılıçarslan'dan şehit tabutu başında provokasyona girişen Özgür Özel'e: Ahmet Kaya bu şarkıyı senin için yazmış olabilir

Hüseyin Berk
00:0819/09/2024, Perşembe
Yeni Şafak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, terör devleti İsrail tarafından katledilen şehit Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenaze töreninde, kendisine söz verilmediği gerekçesiyle TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile tartışmıştı. Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan, CHP liderinin bu tutumuna ilişkin, tvnet canlı yayınında, "İrapta mahalli yok. Kendine alan açmaya çalıştıkça komikleşiyor. Cenaze burası be kardeşim!" diyerek tepki gösterdi. Özel'in söylemlerindeki çelişkilerden örnekler veren Kılıçarslan, "Ahmet Kaya, 'Oportinizme bulaşmış tipik bir orta yolcusun' sözlerini Özgür Özel için yazmış olabilir" diye konuştu.

Soykırımcı İsrail tarafından öldürülen şehit Ayşenur Ezgi Eygi’nin, Aydın'ın Didim ilçesindeki cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Özgür Özel kendisine miktofon verilmediği için TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile tartışmıştı.

Kurtulmuş’un, “Siz de konuşsaydınız benden farklı bir şey mi söyleyecektiniz” sözlerine Özel, “Onu ben takdir ederim” yanıtını vermişti.

TBMM Başkanı Kurtulmuş'un, 'burası yeri değil.' ifadeleriyle Özel'i uyarmaya çalışsa da, Özel tartışmaya devam etmişti.

Ersin Çelik moderatörlüğünde tvnet'te canlı yayınlanan Siyaseten programında, Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan, CHP liderinin bu provokasyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"Ahmet Kaya bu şarkıyı senin için yazmış olabilir"

Özel'in son dönemdeki hal ve hareketlerine dikkat çeken Kılıçarslan,
"İrapta mahalli yok. Kendine alan açmaya çalıştıkça komikleşiyor. Cenaze burası be kardeşim!"
diyerek tepki gösterdi.
Özel'in söylemlerindeki çelişkilerden örnekler veren Kılıçarslan,
"Ahmet Kaya, 'Oportinizme bulaşmış tipik bir orta yolcusun' sözlerini Özgür Özel için yazmış olabilir"
diye konuştu.
Kılıçarslan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Özgür Özel'in irapta herhangi bir mahalli yok. İrapta mahalli olmayınca kendine alan açmaya çalıştıkça komikleşiyor. Yani orada da gitti cenazede kendini alan açmaya çalıştı adam. Yahu cenaze burası be kardeşim!

Sen git Ekrem gelsin. Sen git Kemal Kılıçdaroğlu gelsin. Ya bak bir partiyi yönetiyorsun. Senin yönettiğin partide senden daha çok konuşulan üç dört tane figür var. Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş.

Hatta neredeyse bazı belediye başkanları Özgür Özel'den daha çok konuşulacak. İrapta da mahalli olmayınca Özgür Özel'in Özgür Özel ne dediğinden de sorumsuz bence.

Bugün Hamas'a teröristler yarın ben öyle demedim der. Hüda Par'ın terörle arasına nasıl mesafe koyduğunu biliyor olmasına rağmen CHP'den yakınlığını anlatırsın. Ya o işler öyle değil der.

Bir taraftan Atatürkçü yani rakıyı 140 liraya satacakmış yani. Rakıyı rakıyı ülkeyi yönetme vaadi bu adamın!

Ahmet Kaya, 'Oportinizme bulaşmış tipik bir orta yolcusun' sözlerini Özgür Özel için yazmış olabilir. Partisini yönetemedikçe ne dediğini bilmez bir adam haline geldi."

#Özgür Özel
#İsmail Kılıçarslan
#CHP
#Cenaze
#Ayşenur Ezgi Eygi
#İsrail

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.