logo
EDISYON:

İçinde binlerce kaçak mal çıkan CHP'li vekilin aracıyla ilgili yeni gelişme: Ediz Ün o gece direksiyon başındaymış

14:2026/09/2024, Perşembe
IHA

Edirne'de, çakarlı cipinde piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL olan binlerce kaçak elektronik sigara parçası ele geçirilen CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün o gece aracı sürdüğü görüntüler ortaya çıktı.

20 Eylül 2024 tarihinde CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün üzerine kayıtlı çakarlı araçta, binlerce adet kaçak elektronik sigara parçası ele geçirilmişti. Olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Araç Bulgaristan'dan çıkış yapmış

Bahsi geçen aracın Ediz Ün'ün de içinde olduğu esnada Bulgaristan'dan çıkış yaptığı öğrenildi. Yine aynı günün gecesi, cipin, Milletvekili Ediz Ün'ün sürücü koltuğundayken Kapıkule'ye giriş yaptığı görüldü. Açılan soruşturma çerçevesinde, CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün olay günü kaçakçılıkta kullanılan aynı araçla tek başına yurda giriş yaptığı belirlendi. Sınırı geçer geçmez yol üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda duran CHP Milletvekili Ün'ün, burada kaçakçılıkla suçlanan şoför ve diğer şüpheliyi aldığı iddia edildi.

Gece kulüplerinde 50 şişe şampanya açtırdı

Öte yandan bu olaylardan kısa bir süre sonra CHP'li Milletvekili Ediz Ün'ün kentin ünlü gece kulüplerinde eğlenirken görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Ün'ün, 10'uncu yıl marşı eşliğinde beraberindeki 2 kadınla dans ederek eğlendiği görüldü. Ayrıca DJ kabinin üzerindeki ışıklı panoda, CHP Edirne Milletvekili Sn. Ediz Ün, Pena'ya hoş geldiniz” yazısının yazıldığı da görüldü. Ayrıca, Ün'ün bir kadına da 50 şampanya şişe açtırdığı da yazıda belirtildi. Ün'ün aynı mekana sık sık giderek eğlendiği de öğrenildi.


#Ediz Ün
#Edirne
#CHP
#kaçakçılık

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.