ABD'de tedavi gördüğü hastanede ölen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen için Pensilvanya'da yer alan bir beyzbol sahasında cenaze töreni düzenlendi. Amerikan tipi VIP cenaze aracıyla stadyuma getirilen Gülen’in tabutunu örgüt üyeleri karşıladı. Cenaze alanının üzerinde 'güvenlik' için helikopter uçurulduğu da görüldü.
Geçtiğimiz pazar günü ABD’de ölen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen için Pensilvanya eyaletinde bir beyzbol sahasında cenaze töreni yapıldı.

VIP cenaze aracıyla stadyuma götürüldü
Firari birçok teröristin katıldığı cenaze töreni öncesinde, örgütün elebaşlarından Cevdet Türkyolu'nun Gülen'in tabutunu Amerikan tipi VIP cenaze aracına koyduğu görüldü.
Firari teröristler tabutun başında
Yaklaşık 4 bin kişi kapasiteli stadyumun tribünlerinde boşluklar görülürken örgüt sempatizanları çimlerde oturtuldu.
Gülen'in yeğeni Kemal Gülen cenaze öncesi yapılan konuşma sırasında gözyaşı döktü. Manevi oğlu firari terörist Enes Kanter de tabutu başında bekledi.

Cenaze namazını Suat Yıldırım kıldırdı
FETÖ elebaşının cenazesini, örgütün üst düzey isimlerinden olan ve örgütün başına geçmesi beklenen Suat Yıldırım kıldırdı.
Yıldırım, İçişleri Bakanlığı’nın hazırladığı terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alıyor.

Malikanesinin bahçesine gömülecek
Terörist başı cenaze sonrasında, 'kestane' olarak adlandırılan malikanesinin bahçesinde açılan mezara gömülecek.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Amerikan bayrağına sarmalanmış üzerine kamuflaj… Domuz gibi şişmiştir kâfir…

Allah'ın laneti fetöşün ve haşhaşilerinin üzerine olsun

ALLAH (c.c) hepsinin evlerine ateşler düşürsün, malikaneleri yıksın,birlikleri bozsun,duygularını sinelerinde bıraksın,önlerini kessin,bir şey olmaya imkan vermesin,hepsinin belasını versin.

Dolandırıcı çıkarcı eşkıya, Batililari öve öve bitiremez di hakettiği yere ve gizli dini olan yere gömüldü. Ne mutlu Türküm diyene, darısı kilictarogluna, vatanı satanı batılılar şunu diyor, kendi vatanını satan bizi de satar diyorlar, yani kullan at.

Zalimler için yaşasın cehennem

Amerikan çakalı olarak geberdi

Artık nasıl köpekmiş ki ABD tarafından bu kadar imkan sağlanıyor ve bu kadar hizmet görüyor

Hani papazlar, hahamlar? Kafir birisine İslami tören niye yapılır ki?

Kesin sahte cenaze , bunların herseyi sahte zaten, insan bakiyorda nekadar çok hain varmis hepsi aynı young yolcusu inşallah Allah bunların hepsini aynı yere tiksin

Nasıl bilirdiniz Hain kardinal katil kötü bilirdik 🇹🇷🇵🇸🇹🇷🇵🇸🇹🇷 iyiki geberdin pislik

amarikada. amarika korumasında . islama hizmet yersen. yahu siz islama zarar verdiniz. faydanız olsa abd size bir damla su vermez. uyanın diyecem de. zaten bile bile yapıyorsunuz. ama kişi sevdiğiyle. sizde abdyle berabersiniz. öyle haşr olacaksınız.

Hazır bütün azılı hainler bir araya gelmişken, MİT neredeydi? Bunları hemen oracıkta itlaf edecek bir babayiğit yok muydu?

yaşasın cehenemm oleyyyy yann yan yan

vatansız öldü