Son günlerde artan sahipsiz köpek saldırıları gündemdeki yerini koruyor. TBMM'de kabul edilen yasa gereği, sahipsiz köpeklerin toplatılmasına karar verildi. Belediyelere 14 günlük süre tanınırken, Esenyurt Belediyesi sahipsiz köpekleri toplamaya başladı. Olay yerine gelen iki kadın, ekiplerle zorluk çıkararak tehditler savurdu. Sinir krizi geçiren iki kadın, köpeklerin toplanmasına karşı çıkarak "Bırak çocuğu, ısırmıyor o" ve "Yemin ediyorum, kendimi öldürürüm" gibi ifadelerle tepki gösterdi.
Türkiye’de sahipsiz köpekler, özellikle çocukların hayatını kaybetmesiyle birlikte gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Türkiye'nin farklı illerinde yaşanan sahipsiz köpek saldırılarında çocuklar hayatını kaybederken çok sayıda vatandaşımız ise yaralandı.
BELEDİYELERE SÜRE VERİLDİ
Gelişmelerin ardından TBMM’de kabul edilen yasa sonrası sahipsiz köpeklerin toplatılmasına karar verildi. Karar doğrultusunda belediyelere 14 gün süre tanındı. Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'in tutuklanmasının ardından belediye atanan İstanbul Vali Yardımcısı Can Aksoy'un talimatıyla Esenyurt genelinde sahipsiz köpekler toplatılmaya başlandı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRİP EKİPLERİ TEHDİT ETTİLER
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Vallahi şu iki şarlatanı tutuklamaları lazım

gözlerine biber gazı sık , hemen bırakırdı! şuna bak, neden bunlara kibarca davranıyorsunuz? köpek bile bunlar kadar avlamaz, bu durumda hangisi köpek acaba?

yeni yasa çıksın bunlarda toplansın bu ruh hastaları yüzünden meydan köpeklere kalacak

bu zibidilere mi pabuç bırakılacak.Söz konusu insan hayatı

köpekleri seviyorlar anlaşılan onlarida alın toplama aracına takma takılıp takilmama tercihi onlara ait ufacık çocukların günahı ne #sokakköpekleritoplatilsin.

köpekleri bırakıp bunları toplamak lazım...

Başıboş köpeklerle birlikte bu ruh hastası görünümlü insanlarda toplansın lütfen.

Evropa evropa diye böğürenler, acaba okadar hayran kaldıkları evropa’da sokakta bir tane sokak köpeği yada bir hayvan görebilirlermi

o 2 kadinida iceri atmalari lazim

Bunlar terörist muamelesi görmeli, halkın hayatını tehlikeye atıyorlar ve kanunlara karşı direniyorlar

🤔🤔🤔bir tukenmediler gitti ..

Kendi hastalıklarını hayvan sevgisi üzerinden gidermeye çalışan insanı zerre kadar düşünmeyen dengesizler aşırılığın zararlarını görmüyolar bile denge aslolandır

ruhu hasta kadınların..yerleri toplum olmamalı..mazhar Osman. onlar için

Köpeklerle birlikte bunlar da toplansın...

ne korkunç suratlar,devlet bunlara gereğini kesinlikle yapmalı,muhtemelen çıkarları var köpek bahane

Boğasamışlar

bunlara taviz verilmesin

kadınların gözlerindeki vahşete bak ya allah korusun bunlar köpeklerden de beter

Bence köpekleri bırakın bunun gibi tipleri toplayın