Erzurum'da sağlık çalışanları 'Doğu Türkistan' için sessiz yürüyüş yaptı

12:3615/03/2025, Cumartesi
G: 15/03/2025, Cumartesi
AA

Erzurum'da sağlık çalışanları, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ne yönelik politikalarını protesto etmek için sessiz yürüyüş gerçekleştirdi. Şehir merkezindeki Lalapaşa Camii'nin önünde 70 haftadır bir araya gelen doktorlar, tıp fakültesi öğrencileri ile sağlık çalışanları Türk, Filistin ve Doğu Türkistan bayrakları eşliğinde, taşıdıkları döviz ve pankartlarla Yakutiye Medresesi'ne kadar yürüdü.

#Erzurum
#Sessiz Yürüyüş
#Doğu Türkistan
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

https://lh3.googleusercontent.com/a/ACg8ocKWHpqs6tOmID8DcxCQXIoRbfFEUBz2eN-MJA9uDV8iiA=s96-c
ismailakkirmanli

Helal olsun

13 g önce
Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.