logo
EDISYON:

Devlet Bahçeli'den Sinan Ateş davası üzerinde tepinen Halk TV ve CHP'ye sert sözler: Ayağınızı denk alın

12:091/10/2024, Salı
G: 1/10/2024, Salı
Yeni Şafak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin dava üzerinden Halk TV ve CHP'ye sert sözlerle yüklenen Bahçeli, "Ayağınızı denk alın. Dört soytarı muhabirle MHP'yi sorgulayamazsınız, sorgulatmayız." ifadelerini kullandı.

ANNE SANİYE ATEŞ'E DE TEPKİ GÖSTERDİ

İsim vermeden Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş'i de eleştiren MHP lideri Bahçeli,
"Yaşı başına bakmadan, önüne gelen mikrofona konuşmak siyasi kışkırtmanın ve uzaktan kumandalı oyunun figüranı olmak bir hanımefendiye asla yakışmayacaktır. Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın."
diye konuştu. Bahçeli sözlerine şöyle devam etti: Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz. Kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar koparırız. Camiamız bu rezillere hakkını hiçbir zaman helal etmeyecektir.
Saniye Ateş

BAHÇELİ'YE BEDDUALAR SAVURMUŞTU

Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş, Tele1 televizyonunda katıldığı canlı yayında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için çok tepki çeken ifadeler kullanmıştı. Oğlu Sinan Ateş'in, kendisinden her zaman Devlet Bahçeli için dua istediğini söyleyen Saniye Ateş, "Ben Devlet Bahçeli'ye gerçekten dua ediyorum. Allah onun canını almasın, ölemesin. Öyle bir süründürsün onu ki, yeri göğü yaradan Allah öyle bir rezil etsin onu ki can veremesin. Bizim başımızda kalsın ama sürünerek kalsın." ifadelerini kullanmıştı.

#Devlet Bahçeli
#Sinan Ateş
#Ayşe Ateş
#Ankara
#TBMM

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.