DEM'den Bahçeli'ye jet yanıt: Öcalan çıksın konuşsun üzerimize düşeni yapalım

14:2422/10/2024, Salı
G: 22/10/2024, Salı
Diğer

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında “Öcalan TBMM’de konuşsun” çıkışı sonrası DEM Parti’den ilk açıklama Eş Başkan Tülay Hatimoğulları’ndan geldi. Hatimoğulları, "Tecritin yıllardır kaldırılması için mücadele ediyoruz, Öcalan çıksın konuşsun, ne dediğini görelim, biz de DEM Parti olarak üstümüze düşeni yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM’deki grup toplantısında,
"Şayet teröristbaşının tecriti kaldırılırsa, gelsin DEM Parti grup toplantısında konuşsun, terörün bittiğini, örgütün lağvedildiğini ilan etsin”
çağrısında bulundu. Türkiye ve Türk milleti için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını söyleyen Bahçeli,
“Bu dirayet ve kararlılığı gösterirse, umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın”
şeklinde konuştu. MHP lideri,
“Ne Kandil, ne Edirne; adres İmralı’dan DEM’e uzansın, terör sorunu ülke gündeminden tamamen çıkarılsın. Hodri meydan, buna varız”
ifadelerini kullandı.

DEM'den jet yanıt: Üzerimize düşeni yapalım

DEM Parti Eş Başkanı Tülay Hatimoğulları, Bahçeli’nin çağrısına yanıt verdi. Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşan Hatimoğulları, “Tecritin yıllardır kaldırılması için mücadele ediyoruz, Öcalan çıksın konuşsun, ne dediğini görelim, biz de DEM Parti olarak üstümüze düşeni yapmaya hazırız" diyerek vakit geçmeden adım atılması çağrısında bulundu.


#Tülay Hatimoğlullar
#Devlet Bahçeli
#DEM Parti
#MHP