EDISYON:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TSK'ya çirkin iftiralarda bulunan CHP'li Tanrıkulu'na sert cevap: Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi

15:0614/09/2023, jeudi
G: 14/09/2023, jeudi
Tvnet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "108. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni"nde konuştu. Konuşmasının bir bölümünde CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetlerine attığı çirkin iftiralarına da sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi. Gereken cevabı devlet verecek" dedi. CHP Şanlıurfa Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, katıldığı canlı yayında "15 köylüyü helikopterden atan TSK değil mi? 40 yılda her şeyi doğru yapsaydı Türkiye bu durumda olmazdı. 15 tane köylü, kim attı? Bu kadar köyü kim yaktı? Daha yeni Roboski Uludere oldu. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı her şey eleştiriden azade değil, bizler milletvekiliyiz. Bunları sorgularız" ifadelerini kullanmıştı.

#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#Sezgin Tanrıkulu
#terörist

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.