logo
EDISYON:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u kabulünde dikkat çeken mesajlar verdi

17:1317/09/2024, Salı
G: 17/09/2024, Salı
AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki makamında kabul etti.

"GERGİN ATMOSFER SONA ERMELİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada Türk futbolundaki gergin atmosferin sona ermesi gerektiğini dile getirerek "Her fırsatta kulüplerimize şunu hatırlatıyorum. Bizim artık kısır tartışmaları, sporumuza gölge düşüren gergin atmosferi geride bırakıp yeni sezonda izleyicilere futbol şöleni izletmemiz lazım. Bilhassa içinde buluğumuz dönemde buna çok ihtiyacımız var. Bu konuda tüm takımlarımızdan, yöneticilerimizden ve sporcularımızdan azami hassasiyeti bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'Yİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM"

Sarı-lacivertlilerle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her zaman olduğu gibi bu sezon da Fenerbahçe’yi yakından takip ediyor, vakit buldukça maçlarını izlemeye çalışıyorum. Fenerbahçe’mizi elbette Şampiyonlar Ligi’nde izlemek, o heyecanı tekrar yaşamak isterdik ancak şanssız bir şekilde elendik. Önümüzdeki hafta başlayacak Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’nin önemli bir ilerleme kaydedeceğine inanıyorum."

İMZALI FORMA HEDİYE EDİLDİ

Kabulde, sarı-lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a imzalı forma hediye etti.


#Recep Tayyip Erdoğan
#Fenerbahçe
#Beştepe
#Cumhurbaşkanı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.