EDISYON:

CHP Milletvekili Ediz Ün'ün aracında çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi

21:4421/09/2024, Cumartesi
G: 21/09/2024, Cumartesi
AA

Edirne'de CHP Milletvekili Ediz Ün’e ait araçta çok sayıda gümrük kaçağı elektronik sigara aparatı ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri TEM Otoyolu Gişeleri'nde bir cipi durdurdu. Edirne'de CHP Milletvekili Ediz Ün’e ait olduğu belirtilen araçta binlerce kaçak elektronik sigara aparatı ele geçirildi.

Şüpheliler serbest bırakıldı

Araçtaki F.A. ve Ç.R.Ç, rızalarıyla araçtaki 530 boş elektronik sigara kutusu, 2 bin 242 elektronik sigara kiti, 2 bin 790 elektronik sigara başlığı, 1275 elektronik sigara ateşleyicisi, 130 likit haznesi ve 18 sigara likidini ekiplere teslim etti. Şüpheliler, “gümrük kaçakçılığı” suçundan işlem yapılmasının ardından serbest bırakıldı.

'Bilgim yok' açıklaması yaptı

CHP'li Milletvekili Ediz Ün, "Aracımın servis bakımı gelmişti. İstanbul'a götürmesi için resmi danışmanım olmayan F.A'ya verdim. Bilgim dışında aracıma malzemeye koyulmuş. Olayı duyunca emniyet ekiplerine aracımın aranmasını ve gereğinin yapılmasını söyledim. Olayla ilgili bende F.A. ve Ç.R.Ç'den şikayetçi oldum" dedi.

#Edirne
#Ediz Ün
#Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.