İslam karşıtı açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı, bu kez de Türk milletinin tarih yazdığı 15 Temmuz zaferine dil uzattı. YouTube kanalında yaptığı canlı yayında kullandığı ifadelerle 15 Temmuz gecesi yaşananlardan haberi olmadığı anlaşılan Can Ataklı, FETÖ’cü darbecilerin halka ateş açmadığını iddia etti.
"Halka ateş açılmadı" dedi
Youtube kanalın 15 Temmuz hain darbe girişimi hakkında skandal ifadeler kullanan yandaş gazeteci Can Ataklı, FETÖ’cü darbeciler tarafından şehit edilen 251 vatandaşın canını hiçe saydı. Ataklı “Yani halk sokağa çıktı darbeyi falan önledi. Yok ulan! Halka ateş açıldı mı? Halkın üzerine yüründü mü? Hayır. Darbe yoktu zaten.” dedi. Sözlerine devam eden Ataklı, “Yani şu şeye girmesin kimse; halk sokağa indi, darbe başarısız oldu. Hayır.” diyerek halkın canı pahasına vatanına sahip çıkmasını görmezden geldi.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Vam Ataklı sen adam degilsin cevap vermeye de degmezsin


Bazı insanlar değişmez. Gerçekleri görmek istemezler. Sadece kendi doğruları ile yalan aleminde yaşarlar ve o şekilde de ölürler. Doğrulara kördürler. Hep aynı kötü dili konuşurlar. Onlar vatan-millet-din aşkı olmayan zavallılardır.


Bazı insanlar değişmez. Gerçekleri görmek istemezler. Sadece kendi doğruları ile yalan aleminde yaşarlar ve o şekilde de ölürler. Doğrulara kördürler. Hep aynı kötü dili konuşurlar. Onlar vatan-millet-din aşkı olmayan zavallılardır.


yaşlandıkça beyni sulanıyor ne dediğini kendi de bilmiyor saçmalamakta sınır tamımıyor tam bir soytarı


Sizin için halk bankamatik kuyruğunda ,tv önünde fetöcülerin galip gelmesi için dua edenler mi? Beyaz ve ev zencisi Türkler Halk oluyor ,vatanına bayrağına sahip çıkanlar halk değil öyle mi? Fetöcü ortaklarınızdan hala vazgeçemiyorsunuz.


Karşı mahallenin delisi, gerçi orada bir tane aklı başında adam da kalmadı reis hepsini aklını aldı.



Gündemden düşmemek için zırvalıyorlar, gülünç duruma düşüyorlar


15 temmuzdaki görüntünle şu anki halini karşılaştırıyorum da Can abicim Mum gibi Eriyorsun



boş konuşuyor.


Bunun her konuştuğunu haber yapmayın çünkü bir haber değeri yok kendi kendine konuşup dursun ciddiye almayın..


Çok merak ediyorum, bu konuşmaları yapmadan önce ne içiyor/ne çekiyorlar. Hani bir kaç yüz yıl önce olmuş, kaydın/kuydun olmadığı zamanlardan/olaylardan bahsetse, yav öyle mi acaba dersin. Be adam hepimiz yaşadık gördük, sen belki yine bu kafadaydın, görmedin anlamadın, ama böyle söylemekle kendini ya da kendın gibilieri, öyle olmadığını bilmenize rağmen, inandırabilirsin, ancak sen bizi de kendin gibi/sana inananlar gibi salak mı sandın? Gerzek herif!



bu amerigan beslemesi togg fabrikası yok araçlar italyadan geliyor demişti millet inanmıştı ama üstünde mustafa kemal hırkası vardı şimdi o yok kimse inanmaz😅😂




Bunlar, Kur'an bahsedilen kalbi mühürlü olan kişiler




ya şu malı haber yapmayın.



Ahmak




uçmuş ya Bu adam tam bir fetö yanlısı Bu millet bu devlet için en büyük düşmanlardan biri siyonist köpek



vatan haini listesinde bir sözde gazeteci! adamın yüzüne tükürmek lazım. boş kafalı, fikirsiz,satılmış adam,FETÖ İtrail ve Batı seni paraya güzel boğuyor. sanma bu vatan sahipsiz, yine denesinler sokağa çıkmaya hazır olan milyonlarca asker var bu ülkede. gavur tohumu!



Zaten bence akli melekeleri sıkıntılıydı, gayrı yaş da kemâle ermenin de ötesine geçti, ebem gibi oldu zavallı!


Bazıladı öldüğünde öldü denmez, geberdi denir



senin taaaaa götüne goyammm


tankların ezdigi insanlar da fotoshop demek ki! Bunlar Türkiye düşmanı Ermeni Yunan tohumları. Ya bunları komple sınır dışı etmek lazım, ülkeye bela hepsi.



Muzehrefati arziyenin mumessilati habisesi.!



fetö güzellemesi yapan bu adam ceza çekmeyecek mi şimdi?




BEYNİ SULANMIŞ!?? BUNLARA İNANAN KİTLEDE AYNI..




Bu nasıl bir şey ya !!!! Şaka gibi. Gerçekten inanamıyorum 😳




Bu beyin fukarası gündeme gelmek için ne yapacağını şaşırmış,




Beyni iyice su toplamış, gözü kör,kalbi pas bağlamış,yalancı,iftiracı




vatan sevdalısı ! john.




Şu yandaşa biri anlatmalı,258 şehidimiz var,bunun 56'sı Ankara Gölbaşı'nda şehit edilen özel harekat polislerimizdi..




“Onlar gor, sagir, lal olmustur, hakka rucu edemezler.” kur’an. Iste o hakka hukuka hakikata kor ve sagirlardan biri daha.




vay zavalilar. bunun gibi kesim de buna inaniyorlar. ulan kırk yıldır aynı tareniyi çalıp durursunuz. vallahi dünyada bunlara benzer hiç bir millet yok boş avare adamlar...




Şimdi sen o Teymenlere bir mesaj mı vermeye çalışıyorsun? Hadi o zaman onlar da senin bu kıt aklına uyar da birşey yapmaya kalkarsa bakarız biz çaresine.




vicdansız karşındakileri mal sanıyorsun dimi..




Hele bir daha kalkışın o zaman anlarsınız halkın sokağa nasıl indiğini. Siz bankamatik kuyruğundayken milletin yiğitliğini nereden göreceksiniz




Sizin bu ülkeye hiç faydanız olmadı. Malesef Türkiye'yi sömüren bu gibi insanlar içimizde krallar gibi yaşıyorlar. Allah sonunuzu tez vakite getirir inşallah.!!!




Bunun da gözaltına alınması lazım, açıkca suç işliyor panik atak…




Yalan başına kaç para alıyorsun FON de tenli yandaş besleme




Türkiye Akıl Dengesi bozulanları, =DELİLERİ toplamalı, Temizlik yapılmalı, gerekli!!!




tamam bir daha olursa çıkarken senide çağırırım kameranıda al gel




Türkiye DELİLERDEN,Suçlulardan,



Erken bunama belirtileri bunlar. Zaten bir süredir bu tiplerde farklı semptomlarla kendini gösteriyordu. Bu tam olmuş!




Bunlarınki hastalık değil hainlik. Bilerek isteyerek inanarak yapıyorlar hainliklerini.


Ohhh, nasıl geçirdik ama…🙂




Bitmediler gitti...




yine kafası iyi sunumu. kurumu. beli değil feto sevicisi


