EDISYON:

Başörtüsüne küfürler ederek saldırdı: Metroda saldırgan kadın dehşeti

10:5119/08/2024, Pazartesi
G: 19/08/2024, Pazartesi
Diğer

İstanbul Ümraniye'de bir kadın metroda tartıştığı başörtülü kadına dışarı çıkınca saldırdı. Başörtülü kadını takip edip önce "Başörtülü o...." diyerek küfür eden kadın daha sonra darp etti. Olayı görüp ayırmaya çalışanlara da saldıran kadın, çevredekilerin "Başörtülü o.... diye saldırıyorsun. Hakaret ediyorsun" tepkilerine "Evet ettim, niye edemez miyim" diye cevap vererek tartıştığı başörtülü kadına küfür edebileceğini savundu. Saldırgan kadının pişkin tavırları çevredeki vatandaşları çileden çıkardı. Bununla da yetinmeyen yobaz kadın, 'Polis geliyor bir yere gitme' diyerek kendisini görüntüleyen bir vatandaşın cep telefonunu elinden almaya kalkıştı. O anlar anbean vatandaşların cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

Kimliği belli oldu: Hakkında inceleme başlatıldı

Ümraniye'de başörtülü kadına küfürler ederek saldıran kadının Aleyna Çalgıcı olduğu, hakkında inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Şahsın daha önce "Hakaret-Kasten Yaralama-Tehdit-Özel Hayatın Gizliliğini İhlal" suçundan da hakkında işlem yapıldığı belirtildi.

#Ümraniye
#Başörtüsü
#Saldırı
#Küfür

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.