EDISYON:

Bakan Varank Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin Yeni Şafak'a konuştu: Durumu gayet iyi FETÖ'cüler sosyal medyayı karıştırıyor

16:5627/04/2023, جمعرات
Diğer

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bu yıl yedinci kez kapılarını açan TEKNOFEST'te Yeni Şafak'ın sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TEKNOFEST'e katılıp katılmayacağı sorulan Bakan Varank, "İnşallah" yanıtını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin de konuşan Bakan Varank, "Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu gayet iyi. Zaten açıklamalarımızı yaptık. Midesini biraz üşütmüştü. Bugün online olarak zaten törene katılacak. Akkuyu'nun törenine katılacak. Diğer programlarına da inşallah devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanımıza da geçmiş olsun diyoruz. Tabii çok çirkin kampanyalar yapıldı, farklı iddialar ortaya atıldı. FETÖ'cülerin özellikle nasıl sosyal medyayı hareketlendirdiğini gördük. Bunlar çok çirkin işler. Biz yolumuza Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde evellallah devam edeceğiz." dedi.

#Mustafa Varank
#Sanayi ve Teknoloji Bakanı
#TEKNOFEST 2023
#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.