Yeni Şafak

Bakan Tekin açıkladı: Türkiye’deki ilk FETÖ okulunu İmamoğlu ailesi açmış

07:2622/03/2025, Cumartesi
G: 22/03/2025, Cumartesi
Diğer

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun usulsüz olarak Kıbrıs’tan İstanbul Üniversitesi’ne yatay geçiş sürecine ilişkin bilgi verdi. Tekin, "Sayın İmamoğlu'nun İstanbul Üniversitesine yapılan başvurularda sıralamaya girecek derecelere sahip olmadığı gözüküyor." dedi. Tekin, "İmamoğlu'nun da hissedarı olduğu bir aile şirketi, 1997 yılında okul açıyor. Bu okul, FETÖ'nün Türkiye'de açılan ilk okullarından, en güçlü okullarından bir tanesi. 15 Temmuz sürecinde kapattığımız okullardan bir tanesi. Bir iltimas varsa eğer bu iltimasın gerekçesi bu ilişki olabilir." şeklinde konuştu.

#İBB
#Ekrem İmamoğlu
#Diploma
#Milli Eğitim Bakanı
#Yusuf Tekin
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.