EDISYON:

TÜMOSAN Döküm uluslararası arenadaki gücünü pekiştirecek

11:3120/09/2024, Cuma
G: 20/09/2024, Cuma
DHA

TÜMOSAN Döküm, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ANKIROS 2024 – 16’ncı Uluslararası Demir-Çelik, Döküm, Demirdışı Metalurji Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı’nda yeni ve son teknolojik ürünlerini sergiliyor.

Türkiye döküm sanayisinin önde gelen üreticilerinden TÜMOSAN Döküm, tarım makineleri ve traktör üretiminde kullanılan döküm parçalarının yanı sıra, otomotiv, inşaat ve demir-çelik gibi birçok sektörde ihtiyaç duyulan döküm ürünlerini ANKIROS 2024 – 16’ncı Uluslararası Demir-Çelik, Döküm, Demirdışı Metalurji Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı’nda sergiliyor. TÜMOSAN Döküm, 21 Eylül'e kadar devam edecek fuarda Türkiye döküm sanayisinin uluslararası arenadaki gücünü pekiştirmeyi hedefliyor.

Yeni ürünler devreye alınıyor

Fuar ve üretim hakkında konuşan TÜMOSAN Döküm A.Ş. Fabrika Müdürü Hüseyin Köylü, Konya’daki TÜMOSAN özel endüstri bölgesinde 15 bin metrekarelik kapalı alanda üretim yaptıklarını ifade etti. Köylü, "12 bin ton net döküm kapasitemiz bulunuyor. Geçen yıl 15 yeni ürünü devreye sokarak bizim için oldukça verimli bir yılı geride bıraktık." dedi.

Türkiye Yüzyılı için çalışmaya devam

Üretim gamındaki en önemli iki ürünün motor bloku ve silindir kafası olduğunu anlatan Köylü, “Ana hedefimiz, traktörlerimizin motor blokları ve silindir kafalarının döküm işlemlerini gerçekleştirmek. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz ve yeni hat projelerimiz de bulunuyor." sözlerini sarf etti. Öte yandan genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Hüseyin köylü, "Bu kadromuzla, Yeni Türkiye Yüzyılı'na gereken desteği vermek adına tüm çabamızla çalışacağız” ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.

#TÜMOSAN
#ANKIROS 2024
#İstanbul
#otomotiv sanayi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.