Yeni Şafak

Teksas’ta sel felaketinde ürküten görüntüler: Sular bir evi yerinden böyle sürüklendi

07:069/07/2025, Çarşamba
Diğer

ABD’nin Teksas eyaletindeki sel felaketinden tüyler ürperten görüntüler gelmeye devam ediyor. Sel nedeniyle ölü sayısı 109'a yükselirken, kayıp 160'tan fazla kişi için arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Günlerdir etkili olan şiddetli yağışların ardından birçok bölgede nehirler taştı, yüzlerce ev sular altında kaldı. Felaketin boyutunu gözler önüne seren görüntülerden biri ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sel sularının bir evi temellerinden sökerek metrelerce sürüklediği anlar kameralara yansıdı. Dalgalar arasında savrulan ev, doğanın ne denli güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Yetkililer, önümüzdeki günlerde kayıp sayısının artabileceği uyarısında bulunurken, bölgeye takviye kurtarma ekiplerinin sevk edildiği bildirildi.

#ABD
#Teksas
#Sel Felaketi
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.