Nablus’ta sivil kılığına giren Siyonistler dakikalarca ateş ettiği 4 Filistinli genci şehit etti

10:1810/10/2024, Perşembe
G: 10/10/2024, Perşembe
AA

Terör devleti İsrail, insanlık dışı saldırılarını sürdürüyor. Katil İsrail, Batı Şeria’nın kuzeyinde yer alan Nablus kentinde içerisinde genç erkeklerin bulunduğu bir araca ateş açtı. Otomobile kurşun yağdıran İsrailli katiller, 4 Filistinli genci şehit etti. Filistinli silahsız gençlerin önünü kesen Siyonistler, dakikalarca cansız bedenlerine ateş etti. Sağlık ekiplerinin Eş-Şarki Çarşısı'nda gerçekleşen saldırıda yaşamını yitiren 4 Filistinlinin naaşları hastanenin morguna nakledildi.

YAHUDİ AJANLAR MUSRATİBİNLER DEVREDE

A
rap veya Filistinli görünümü altında gizleyen İsrail’in gizli birimi Mustaribinler yine devrede. Aynı aksanla konuşan ve aynı tavırları sergileyen Mustaribinler, İsrail ordusuna karşı eylemlerde en ön safta, bazen de askerlere taş atarken görülüyorlar.

Mustaribin Timi, özel kuvvetlerde zorunlu askerlik hizmetini tamamladıktan sonra orduya kalıcı olarak katılanlardan oluşuyor. Birliktekiler, genellikle 45 yaşına kadar görev yapıyor.

Her türlü silahı kullanabilecek fiziki güç ve üstün askeri yetenekler birliğe katılmak için aranan şartlardan bazılarını oluşturuyor. Uzmanlara göre ilk Mustaribin Timi, İsrail’in kuruluşundan önce oluşturuldu. Bu tim, Filistinlilere karşı terör eylemleri yapan Haganah bünyesinde 1942 yılında kuruldu.

#Batı Şeria
#Nablus
#İsrail
#Filistin