Eski MOSSAD ajanı Menashe’den Epstein itirafı: İsrail’in istihbarat operasyonuydu

Furkan Kılıç
13:1210/01/2024, Çarşamba
G: 10/01/2024, Çarşamba
Diğer

İsrail için geçmişte casusluk yapan Ari Ben Menashe, pedofili ve fuhuş ağı oluşturan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in İsrail için çalıştığını itiraf etti. Epstein olayı için "Dünyanın dört bir yanındaki ünlüleri ve politikacıları tuzağa düşürmeyi amaçlayan bir istihbarat operasyonuydu." diyen Menashe, tanınmış isimlerin İsrail'in emrinden çıkmaması için şantaj yapıldığını açıkça ifade etti.

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein davasında, her geçen gün farklı detaylar gün yüzüne çıkıyor.


Adı karışmayan ünlü yok


Geçtiğimiz günlerde Epstein’in davasıyla bağlantılı yeni isimler ifşa olmuştu. Aralarında Michael Jackson, eski Norveç Başbakanı Thorbjørn Jagland, Google’ın kurucu ortağı Sergey Brin, CIA Direktörü William Burns ve eski İsrail Başbakanı Ehud Barak gibi onlarca isim bulunuyor.


Eski İsrail ajanından itiraf


Tüm bu ifşaatlardan sonra, şimdi de MOSSAD için geçmişte ajanlık yapan Ari Ben Menashe, bir itirafta bulundu. RT kanalında katıldığı programda, Epstein’in İsrail için çalıştığını söyledi.


“İsrail için tuzağa düşürdüler”


Sunucu Afshin Rattansi’nin, “Ortaya attığınız en endişe verici iddia; tüm Epstein operasyonunun, siyasetçileri ve ünlüleri tuzağa düşürerek İsrail'in varlığı haline getirmek olduğu.” sözlerine “Bu doğru” cevabını verdikten sonra, şunları söyledi:
Dünyanın dört bir yanındaki çeşitli politikacıları tuzağa düşürmeyi amaçlayan bir istihbarat operasyonu haline geldi.


#MOSSAD
#Jeffrey Epstein
#İsrail
#Ari Ben Menashe

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.