EDISYON:

Canlı yayındaki düelloda rakibine demir sandalye ile vurarak hastanelik etti

Furkan Göker
16:4116/09/2024, Pazartesi
Diğer

Brezilya'da Sao Paulo belediye başkanlığı için kozlarını paylaşan komünist aday José Luiz Datena ve sağcı Pablo Marçal, Brezilya devlet kanalı TV Cultura'da karşı karşıya geldi. Marçal'ın konuşma yaptığı sırada bir anda ona doğru yönelen 67 yaşındaki Datena, rakibinin kafasına demir sandalye ile sert şekilde vurdu. Apar topar reklama gidilen yayının ardından Pablo Marçal hastaneye kaldırıldı.

ÖZÜR DİLEMEDİ

Yayın sonrası kanal çıkışında soruları yanıtlayan Brezilya Sosyal Demokrasi Partisi (PSDB) adayı José Luiz Datena, yaptığı hareketin sorular sırasındaki provokasyonlara yanıt niteliğinde olduğunu ve rakibinin, olanları hak ettiğini söyledi.

Datena yayın çıkışı konuştu

PARTİ BAŞKANI DA SAVUNDU

Öte yandan olaydan kısa süre sonra konuşan Brezilya Sosyal Demokrasi Partisi (PSDB) Başkanı Marconi Perillo da, bu olay sonrası adaylarını çekmeyeceklerini ve Datena'nın Sao Paulo için yarışa devam edeceğini söyledi.

Marconi Perillo
#José Luiz Datena
#Pablo Marçal
#Sao Paulo
#Brezilya

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.