EDISYON:

11 yaşındaki çocuk ölüm listesi hazırlayıp cephaneliğini sergileyince tutuklandı

Furkan Göker
11:0617/09/2024, الثلاثاء
Diğer

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 11 yaşındaki Carlo "Kingston" Dorelli, ölüm listesi hazırlayıp evindeki cephaneyi sergileyince ABD polisi tarafından gözaltına alınarak tutuklandı. Gösterdiği silahlarla övünen ve iki farklı okulda öğrencileri öldürmekle tehdit eden ortaokul öğrencisi Dorelli, ters kelepçe yapıldıktan sonra ayakları birbirine bağlanarak nezarete atıldı.

KOMİSERDEN AÇIKLAMA

Volusia Şerifi Mike Chitwood, Facebook üzerinden yaptığı paylaşımda, 11 yaşındaki Carlo "Kingston" Dorelli'nin sınıf arkadaşlarına cephaneliğinin bir videosunu göstermesinin ve şiddet tehdidinin ardından bir airsoft silahı, bıçak ve kılıç stoğuna el koyduğunu söyledi.

Şerif Mike Chitwood paylaşımı

ELE GEÇİRİLEN SİLAHLAR PAYLAŞILDI

Volusia İlçesi Şerif Ofisi, Carlo'nun tehditlerinden sonra silah stoğuna el koydu. Odasında yapılan arama sırasında dedektifler, öldüreceğini iddia ettiği kişilerin isminin yazılı olduğu bir liste de buldu. Listenin yanı sıra bıçaklar, kılıçlar ve diğer silahlarla birlikte çok sayıda airsoft tüfekleri, tabancalar ve sahte mühimmat ele geçirildi. Silah, samuray kılıçları ve bıçakların fotoğrafı, uyuşturucu baskınlarında sergilenen fotoğrafları aratmadı.

Şerif Chitwood, geçtiğimiz hafta okullardaki kavga ihbarları sonrası şu açıklamaları yapmıştı:

"Ne zaman bir gözaltı yapsak, çocuğunuzun fotoğrafı oraya konulacak. Onu almaya geleceğiz ve çocuğunuzu kamuoyunda utanç için serbest bırakacağız."

#Carlo "Kingston" Dorelli
#ABD
#Fo Rida

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.