Uşak'ta FETÖ'den tutuklama haberi

Yeni Şafak
11:251/08/2016, Pazartesi
G: 1/08/2016, Pazartesi
Diğer

Uşak Haber - Uşak'ta FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında daha önce görevden uzaklaştırılan aralarında 3. ve 4. sınıf emniyet müdürlerinin bulunduğu 31 polis gözaltına alındı.

Uşak Haber - Uşak'ta FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında daha önce görevden uzaklaştırılan aralarında 3. ve 4. sınıf emniyet müdürlerinin bulunduğu 31 polis gözaltına alındı. FETÖ'nün darbe girişiminin ardından sürdürülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Uşak Emniyet Müdürlüğündeki görevlerinden daha önce uzaklaştırılan üçüncü sınıf 3 emniyet müdürü, dördüncü sınıf 7 emniyet müdürü, 2 emniyet amiri, 2 komiser, 8 komiser yardımcısı, 1 başpolis ve 8 polis memuru olmak üzere 31 emniyet mensubunu gözaltına aldı.



Zanlılar Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülürken 1 dördüncü sınıf emniyet müdürü, 1 emniyet amiri, 1 komiser ve 3 komiser yardımcısının da arandığı öğrenildi.



#Uşak
#FETÖ
#Uşak Haber

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.