Yeni Şafak

UAÜ’ye FETÖ/PDY operasyonu: 40 gözaltı haberi

Yeni Şafak
09:285/08/2016, Cuma
G: 5/08/2016, Cuma
Diğer

Uluslararası Antalya Üniversitesi'ne (UAÜ) Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 40 akademik ve idari personel gözaltına alındı.

Uluslararası Antalya Üniversitesi'ne (UAÜ) Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 40 akademik ve idari personel gözaltına alındı. Operasyonlar kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) eski Antalya İl Müdürü Selim Erol da gözaltına alındı. Antalya'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında UAÜ'ye Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 40 idari ve akademik personel gözaltına alındı. Evlerinde ve ofislerinde arama yapılan ve gözaltına alınan akademik ve idari personel sorgulanmak üzere Serik ilçesindeki gözaltı merkezine götürüldü.



SGK eski il müdürü de gözaltında


Öte yandan, geçtiğimiz Kasım ayında görevden alınan ve Mart ayında mahkeme kararıyla geri döndükten sonra istifa eden SGK eski Antalya İl Müdürü Selim Erol da operasyonlar kapsamında gözaltına alındı.

#FETÖ
#PDY
#Uluslararası Antalya Üniversitesi
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.