EDISYON:

Filmlerden Seçmeler

00:0015/11/2006, Çarşamba
G: 15/11/2006, Çarşamba
Yeni Şafak
Filmlerden Seçmeler
Filmlerden Seçmeler

Kod Adı Kılıç Balığı

Orijinal Adı: Swordfish, Yönetmen: Dominic Sena, Oyuncular: John Travolta, Hugh Jackman, Halle Berry, Don Cheadle TGRT 21.15


ABD çapında uyuşturucuyla mücadeleden sorumlu DEA, "Kılıçbalığı" kod adlı operasyonunu 1986 yılında iptal edince, 400 milyon dolar gibi yüksek miktarda kara para, açıkta kalır. Kara Hücre adlı gizli bir anti-terör örgütünün karizmatik lideri olan Gabriel'in gözü bu paradadır. Ancak önce özel güvenlik kodunu kırması gerekmektedir.



Alışveriş Manzaraları

Orj Adı: Scenes From A Mall, Yön: Paul Mazursky, Oyn: Bette Middler, Woody Allen, Bill Irwin, Daren Firestone CNBC-e 22.00


Paul Mazursky'nin imzasını taşıyan film, evliliklerinin 16'ncı yıldönümünde alışverişe çıkan çiftin geçirdiği bir günün öyküsünü anlatıyor. Çift, alışveriş yaparken, bir yandan ilişkileri üzerinden birbirlerini tahlil ederler. Hiç söylenmemiş gerçekleri paylaşan çift alışveriş merkezinde birbirleriyle bambaşka bir muhasebeye girişecektir.



Kimsesiz Bebek

Orijinal Adı: Anasazi Moon, Yön: David Seltzer, Oyuncular: Gary Oldman, Skeet Ulrich, Mary Steenburgen, Peter Greene TV 8 22.30


Yetimhanede büyüyen Buford ve Billy, işledikleri suçtan dolayı hapis cezası alınca nakil aracından kaçarlar. Belli bir saatte belli bir yerde buluşacaklardır. Billy buluşma yerine giderken bir bebek bulur onu da yanına alır. Buford bu bebeğin biraz para kazanmak için iyi bir fırsat olduğunu iddia eder. Billy'yse, bu minicik varlığa aşırı derecede bağlanmıştır.




O Şimdi Asker

Orijinal Adı: In The Army Now, Yön: Daniel Petrie Jr., Oyuncular: Pauly Shore, Andy Dick, Lorri Petty KANAL 1 24.00


Bones ve Jack, çok da düzenli hayatlar sürmeyen iki adamdır. Bir gün ikisi birlikte orduya katılmaya karar verir. Orduda su tasfiye departmanında çalışmaya başlarlar. Fakat nihayetinde kendilerini, iki Afrika ülkesi olan Çad ve Libya arasındaki çatışmanın içinde buluverirler. İki kafadar, birkaç silah arkadaşı ile beraber savaşmaya başlarlar.







Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.