|

Türk Telekom'dan ücretsiz iletişim hizmeti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminden sonra acil iletişim ihtiyaçlarının karşılanması için Turkcell ve Vodafone'un ardından Türk Telekom da ücretsiz iletişim hizmeti sunulduğunu açıkladı.

Yeni Şafak
12:29 - 17/07/2016 الأحد
Güncelleme: 13:10 - 17/07/2016 الأحد
Yeni Şafak
Türk Telekom ücretsiz iletişim hizmeti sunduğunu açıkladı.
Türk Telekom ücretsiz iletişim hizmeti sunduğunu açıkladı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine Türkiye'deki operatörler kayıtsız kalmadı. İlk açıklama Turkcell'den geldi ve dün öğlen saatlerinde, müşterilerine 150 dakika konuşma ve 250 MB internet hizmetinin ücretsiz sunulacağı açıklandı.



Turkcell'in bu açıklamasından saatler sonra Vodafone da aynı şekilde acil iletişim ihtiyaçları için hafta sonu geçerli olmak üzere ücretsiz 150 dakika konuşma ve 250 MB internet hizmet sundu.





Bu açıklamaların ardından gözler Türk Telekom'a çevrilmişti ki, Türk Telekom da aynı şekilde ücretsiz iletişim hizmeti sunduğunu açıkladı. Twitter üzerinden yapılan açıklama şu şekilde:








Diğer taraftan Türk Telekom ofislerinin Pazar günü açık olacağı ve serinlemek, mola vermek ya da bir şeyler içmek isteyen herkese kapıların açık olacağı ifade edildi.




#Türk Telekom
#Turkcell
#Vodafone
#Ücretsiz iletişim
٪d سنوات قبل