|

iPhone 9'un renkleri belli oldu

Apple, yeni ürünleri her yıl Eylül ayında gerçekleştirdiği büyük etkinlikle tanıtıyor. Bu yıl tanıtılacak 3 modelden bir tanesi de iPhone 9 olacak. Neredeyse tüm detayları sızdırılan iPhone 9’un 6 farklı renginin olacağı söyleniyor.

Yeni Şafak
12:02 - 27/07/2018 Cuma
Güncelleme: 12:08 - 27/07/2018 Cuma
Diğer
Bu yıl tanıtılması beklenen 6.1 inç LCD ekranlı iPhone'un 6 farklı renkle satışa sunulacağı söyleniyor.
Bu yıl tanıtılması beklenen 6.1 inç LCD ekranlı iPhone'un 6 farklı renkle satışa sunulacağı söyleniyor.

iPhone 9 tanıtımına çok az bir zaman kaldı. Apple'ın eylül ayında yapacağı lansmanda tanıtılması beklenen iPhone 9 için sızıntılar sürüyor. Kısa bir süre önce ünlü analist Ming-Chi Kuo, yeni iPhone 9’un 5 farklı renkle geleceğini açıkladı. Yeni gelen habere göre bunlara 2 yenisini daha eklenecek ve bir renk çıkartılacak yani toplamda 6 farklı renkle satışa sunulacak.


6 yeni renk seçeneği

6.1 inç LCD ekranla geleceği söyleyen yeni iPhone, Ming-Chi Kuo'nun söylemine göre

mavi, turuncu, kırmızı, gri ve beyaz

renk seçeneğiyle gelecekti. Ancak Macotakara tarafından yayınlanan yeni rapora göre iPhone 9’a iki yeni renk daha eklendi. Macotakara'ya göre iPhone 9

sarı ve boz kahverengi

renklerinde de üretilecek. Ancak iPhone 9’un kırmızı rengi üretilmeyecek. iPhone'ların RED versiyonlarını daha sonradan yayınlayan Apple için bu pek şaşırtıcı bir haber değil. Fakat sarı renkli bir model oldukça dikkat çekici olabilir.


Apple bu çeşitliliği tercih ederse, 2013'te yayınlanan iPhone 5C'den beri göreceğimiz en büyük renk aralığını sunmuş olacak. Ayrıca listede yer alan bazı modellerin parlak, bazı modellerin ise mat yüzeylere sahip olacağı da söyleniyor. Elbette tüm bunların doğru olup olmadığını iPhone 9 tanıtımından önce öğrenemeyeceğiz.

#Apple
#iPhone
#iPhone 9
6 yıl önce