EDISYON:

Avrasya Tüneli navigasyon ve haritalara eklendi

Yeni Şafak
13:2620/12/2016, Salı
Yeni Şafak

Türkiye’nin en önemli projelerinden biri olan Avrasya Tüneli, harita uygulamalarında da yerini almaya başladı. Avrasya Tüneli ilk olarak Yandex Navigasyon ve Haritalarda yerini aldı.

İstanbul boğazını denizin altından birleştiren Avrasya Tüneli rota alternatifleri arasına girdi. Yandex Navigasyon ve Haritalar uygulamasında yapılan güncelleme ile Avrasya Tüneli yerini almış oldu. Yeni yapılan yolları, köprüleri ve geçitleri açılır açılmaz sisteme aktaran Yandex, Avrasya Tüneli'ni de uygulamaya açılış günüyle aynı günde ekledi.








Daha önce hizmete açılan Osmangazi ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'de açıldıkları ilk gün Yandex haritalarda yerini almıştı. Anadolu ve Avrupa yakalarını denizin altından karayolu ile bağlayarak, Kazlıçeşme-Göztepe arasını 100 dakikadan 15 dakikaya indiren Avrasya Tüneli ve tüm bağlantı yolları Yandex Navigasyon ve Haritalar'da yer almaya başladı.









#Avrasya Tüneli
#Yandex

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.