15 Temmuz gazisine iPhone jesti

Yeni Şafak
09:1615/08/2016, Pazartesi
G: 15/08/2016, Pazartesi
Yeni Şafak

FETÖ'cülerin 15 Temmuz'da kalkıştığı darbe girişimi, yüz binlerce vatandaşın meydanlara çıkmasıyla püskürtülmüştü. İşte o müdafaada cep telefonuna kurşun isabet eden gazilerden birine TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren'in jest yaptığı ortaya çıktı.


15 Temmuz'da FETÖ'cü askerlerin darbe girişimi, yüz binlerce vatan sevdalısının meydanlara çıkmasıyla bertaraf edildi. O gece darbeci askerler 240 kişiyi şehit ederken 2 binden fazla kişiyi de yaraladı. Yaralanan kahraman gaziler arasında o gece çok ilginç olaylar yaşayanlar da oldu. Örneğin Twitter'da "Garip" ismini kullanan ve o gece vatanı müdafaa için sokağa çıkan bir kişinin hayatı, darbeci askerin sıktığı kurşunun telefonuna isabet etmesi sonucu kurtulmuştu.





Bu duruma kayıtsız kalmayan TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren, yaralı vatandaşa, parçalanan telefonun üst modeli olan iPhone 6s hediye etti. Eren'in gizli tutulmasını rica etmesine rağmen telefon hediye ettiği bu gazi, Twitter üzerinden Eren'e teşekkür etti ve bu jest sosyal medyada çok paylaşıldı.









#15 Temmuz
#FETÖ
#Darbe Girişimi
#TRT
#İbrahim Eren
#iPhone 6s

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.