EDISYON:

Yusuf Yazıcı İstanbul'da

14:022/09/2022, Cuma
G: 2/09/2022, Cuma
DHA
Yusuf Yazıcı uçaktan fotoğraf paylaştı.
Yusuf Yazıcı uçaktan fotoğraf paylaştı.

Trabzonspor'un Lille'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Yusuf Yazıcı, İstanbul'a geldi. Havalimanında açıklama yapan yıldız futbolcu, bordo-mavili takıma döndüğü için farklı bir heyecanı olduğunu söyledi.

Fransa'dan kalkan özel uçakla saat 13.15'te İstanbul Atatürk Havalimanı'na ulaşan Yusuf Yazıcı'yı Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu karşıladı.

Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Yazıcı, tekrardan Trabzonspor'a döndüğü için farklı bir heyecanı olduğunu dile getirerek, "Umarım bu heyecanımı da sahaya yansıtırım" ifadelerini kullandı.

Taraftarların bordo-mavili ekibe dönmesinde büyük katkısı olduğunu kaydeden milli futbolcu, "Buraya gelmemdeki süreçte taraftarların desteğini çok fazla şekilde gördüm. Onlara teşekkür etmek istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Bir yıllık sözleşme yapılacak

Kulüp aracıyla havalimanından ayrılan Yusuf Yazıcı, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini bir yıllığına Trabzonspor'a bağlayacak resmi sözleşmeye imza atacak.

  • 2019-2020 sezonu öncesi Trabzonspor'dan Lille'e transfer olan Yusuf, geçen sezonun ikinci yarısında CSKA Moskova forması giymişti.

#Trabzonspor
#Yusuf Yazıcı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.