EDISYON:

Weghorst'tan takım arkadaşına övgü: İnanılmaz bir futbolcu

16:2122/07/2022, Cuma
G: 22/07/2022, Cuma
Diğer
Weghorst, bir sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek.
Weghorst, bir sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek.

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Wout Weghorst, Rachid Ghezzal için övgü dolu ifadeler kullandı. Cezayirli yıldızla şimdiden uyumu yakaladıklarını belirten Weghorrst, "Ghezzal inanılmaz bir oyuncu" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdüren Beşiktaş'ta golcü oyuncu Weghorst, kampta soruları yanıtladı.

TRT Spor'a konuşan Hollandalı futbolcunun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Milyonlarca mesaj aldım"
  • "Çalışmalar çok iyi gidiyor, her şey yolunda. Yeni sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Burnley ile küme düştükten birkaç gün sonra Beşiktaş'tan bana teklif geldi. İlgi çekici bir teklifti. Beşiktaş'a gelmek kariyerim açısından önemli bir adım oldu. Transfer döneminde Beşiktaşlı taraftarlardan belki milyonlarca mesaj aldım. Bu benim için inanılmaz bir histi.''
"Ghezzal ile uyumu yakaladık"
  • ''Biz şu anda çift forvet oynuyoruz. Önemli olan hocamızın istediği sistemi en iyi şekilde uygulayabilmemiz. Ghezzal ile şimdiden bir uyum yakaladık, inanılmaz bir oyuncu."
"Hocanın benden ne beklediğini biliyorum"

  • "Valerien Ismael ile daha önce de konuşmuştuk. Benden beklentilerini biliyorum, onun oyun anlayışına uygun bir oyuncuyum. Futbola başladığım günden beri en iyi halimi ortaya çıkarmak için profesyonel ekibimle çalışıyorum.''
"Gol kralı olmak istiyorum"

  • ''Ligin ilk maçına yüzde yüz hazır olacağım. Takım arkadaşlarımla fiziksel anlamda benzer bir seviyedeyim. Her şeyimi vereceğim. Savaşacağım, tutkulu oynayacağım. Şampiyonluk kazanmak istiyorum, tabii ki Türkiye Kupası da var. Çok gol atmak, gol kralı olmak istiyorum."

#Wout Weghorst
#Beşiktaş

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.