Volkan Demirel'den Oğuzhan Özyakup'a cevap

Yeni Şafak
11:1218/05/2016, Çarşamba
G: 18/05/2016, Çarşamba
Diğer
Volkan Demirel (Fenerbahçe)
Volkan Demirel (Fenerbahçe)

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup, 'Biz her maçtan sonra şampiyon olacağız demedik' diyerek Volkan Demirel'e gönderme yapmıştı. Tecrübeli eldiven bu göndermeye 'Sözlerim sadece kendi takımım içindi' karşılığını verdi.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın 3 puan gerisindeyken “Şampiyon biz olacağız" sözünü dilinden düşürmeyen Volkan Demirel, son günlerin en çok konuşulan ismi olmaya devam ediyor. Siyah-beyazlıların yıldızı Oğuzhan Özyakup'un “Biz her karşılaşmadan sonra 'Şampiyon biz olacağız' şeklinde bir demeç vermedik" ifadeleriyle gönderme yaptığı tecrübeli file bekçisi kendisini savundu.



Vatan Gazetesi'ne konuşan Volkan Demirel'in açıklamaları şu şekilde;






'Sözlerim sadece kendi takımım içindi'

  • “Fenerbahçe gibi büyük bir camianın kaptanıyım. Bizim gibi büyük kulüplerin hedefi her zaman şampiyonluktur. Ben de takımımı bu yarışta tutmak adına tabii ki iddialı sözler sarf edeceğim. Ben bu konuşmayı yaparken ne rakip takımı ne de onlardan bir futbolcu kardeşimizi hedef aldım. İddialı sözlerim sadece kendi takımım içindi. Gelen eleştirilere katılmıyorum. Benim yerimde kim olsa benzer veya aynı sözleri kullanırdı. Ben pazubandını koluma takıyorsam camiamı her zaman diri tutmak zorundayım. Teslimiyeti ne ben kabul ederim ne de takımım."





#Fenerbahçe
#Volkan Demirel
#Beşiktaş
#Oğuzhan Özyakup