EDISYON:

Beşiktaş taraftarı Valerien Ismael'i istifaya çağırdı

Haber Merkezi
22:5724/10/2022, Pazartesi
G: 24/10/2022, Pazartesi
Yeni Şafak
Valerien Ismael
Valerien Ismael

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında konuk olduğu Hatayspor'a 2-1 mağlup oldu. Ligde oynadığı son 6 maçtan sadece 1 galibiyet alabilen siyah-beyazlı ekipte uzun süredir tartışma konusu olan teknik direktör Valerien Ismael, taraftarlar tarafından şiddetli bir şekilde istifaya davet edildi. Peki Valerien Ismael istifa edecek mi? İşte tüm detaylar...

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında konuk olduğu Hatayspor'a 2-1 mağlup oldu. Ligde oynadığı son 6 maçtan sadece 1 galibiyet alabilen siyah-beyazlı ekipte uzun süredir tartışma konusu olan teknik direktör Valerien Ismael, taraftarlar tarafından şiddetli bir şekilde istifaya davet edildi.

Yeni Hatay Stadyumu'nda maç sonu otobüse binerken deplasmana giden Beşiktaşlı taraftarlar tarafından yuhalanıp istifaya davet edilen Valerien Ismael'e, sosyal medya üzerinden de istifa çağrısı yapılıyor.

İşte spor yazarlarının Valerien Ismael'i istifaya çağırdığı paylaşımları:

Valerien Ismael istifa edecek mi? Valerien Ismael istifa etti mi?

Beşiktaş'ın Valerien Ismael ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli çalıştırıcı ise takımda kalmayı ve kısa bir süre içerisinde toparlanmayı düşünüyor. Beşiktaş yönetimi ise taraftarın tepkisine kulak vererek, Valerien Ismael ile yollarını ayırmayı planlıyor.

#Hatayspor
#Beşiktaş
#Valerien Ismael

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.