EDISYON:

Trabzon'u şampiyon yapmazlar

00:0017/12/2008, Çarşamba
G: 17/12/2008, Çarşamba
Yeni Şafak
Trabzon'u şampiyon yapmazlar
Trabzon'u şampiyon yapmazlar

Bordo-mavili ekibin eski başkanı Nuri Albayrak, “Ulusoy döneminde federasyon ve hakem yapısı içine odaklanan rantçıların bir kısmı yine içeride at oynatıyor. Bursaspor maçında yaşananlar basit hakem hataları asla olamaz. Bunun anlamı 'Trabzonspor'u bu ligde şampiyon yapmayız'dır” diye konuştu.

Trabzonspor'un eski Başkanı Nuri Albayrak, bordo-mavili takım aleyhine yapılan hakem hatalarının artması üzerine sessizliğini bozdu. Karadeniz Gazetesi'ne konuşan Albayrak, görüşlerini şöyle dile getirdi: “Ulusoy döneminde yaşadıklarımız şimdi daha iyi anlaşılıyor. Sahada kazandığımız, masada kaybettirildiğimiz Sivas maçıyla başlayan tezgahla Trabzon'un o sezonunu katledilmişti.”


RANTÇILAR TEMİZLENMELİ

“Ben Federasyon ve MHK içerisinde bir rant cephesi olduğunu söylemiştim. Ama ne yazık ki o günlerde biz yalnız bırakıldık. Federasyon yapısı içerisindeki rantçıları iyi bilen rahmetli Hasan Doğan, başkan olurken bir kısmını temizlemişti. Şimdi içeride kalan bu rantçılar istediği gibi at oynatmaya başladılar. O rant cephesi temizlenmediği müddetçe Trabzonspor şampiyon olamaz.”


BU İŞTE KASIT VAR

“Bursa maçında yaşananlar basit hakem hataları asla olamaz. Bu hakemlerin hakemlik yaşantıları sona erdirilmeli. Umut'un göğsü önde diye Trabzon'un bariz gölünü ofsayt gerekçesiyle saymayanlar, Bursa'nın bütün Türkiye'nin gözleri önünde 2 metre ofsayt golünü sayarak Trabzon'u mağlup ediyorsa, bunun anlamı 'Trabzon'u bu ligde şampiyon yapmayız'dır. Bu işte kasıt var.”


Taraftarlar protesto yürüyüşü yapacak

Hakem hatalarına sert tepki gösteren Trabzonspor Kulübü, dün bir açıklama daha yayımladı. Açıklamada, “Futbol Federasyonu'nun sorumluluktan uzak yaklaşımı bu konudaki endişelerimizi giderme yerine daha da attırmıştır” denildi. Öte yandan Trabzonsporlu bir grup taraftarın bugün Futbol Federasyonu'nun İstanbul Levent'teki binasına siyah çelenk bırakmak için harekete geçtiği öğrenildi.


'Barthez'den çok şeyler öğrendim'

Trabzonspor kalecisi Slyva, Monaco'da geçirdiği 3 sezonda ünlü kaleci Barthez'den çok şeyler öğrendiğini söyledi. Ligi yavaş yavaş etüt ettiğini belirten Senegalli kaleci, bordo-mavili taraftarlar için “Harika” değerlendirmesinde bulundu. Slyva, futbolu 40 yaşında bırakmak istediğini de sözlerine ekledi.


Serkan Balcı'ya soğuk şaka!

Trabzonsporlu futbolcu Serkan Balcı'nın Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan babasının öldüğüne dair anons yapıldığı ve sala okunduğu, olayı duyan milli futbolcunun anlık bir şok yaşadığı belirtildi. Serkan Balcı'nın dün idman sonrası aldığı ölüm haberi üzerine hemen babasını telefonla aradığı ve sesini duyunca rahatladığı bildirildi. Nazilli Müftüsü Halit Sezgin de ilçede bu tür şakaların daha önce de yaşandığını ifade etti.


Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.