Yeni Şafak

Trabzonspor'a kritik maç öncesi şoke eden haber: Sturridge oynayamayacak

17:3224/10/2019, Perşembe
G: 24/10/2019, Perşembe
Yeni Şafak
Daniel Sturridge, Trabzonspor formasıyla 4 maçta toplam 113 dakika sahada kaldı.
Daniel Sturridge, Trabzonspor formasıyla 4 maçta toplam 113 dakika sahada kaldı.

Trabzonspor Kulübü, İngiliz yıldızı Daniel Sturridge'in sakatlığı nedeniyle Krasnodar maçı kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda bu akşam Rus ekibi Krasnodar ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, sol kasık ağrısı bulunan Daniel Sturridge'nin maç kadrosundan çıkartıldı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden açıklamada bulunan kulüp doktoru Hakan Ayaz, takımın maçla ilgili son antrenmanını dün gerçekleştirdiğini belirterek, Sturridge'nin sol kasık ağrısı şikayetinde bulunduğunu ifade etti.

Futbolcunun bugün yapılan muayenesinde kasık sertliği tespit edildiğini bildiren Ayaz, "Acil tedavisine başlanan oyuncumuz bu akşam UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağımız Krasnodar karşılaşmasında riske edilmeyerek kadrodan çıkartılmıştır." bilgisini paylaştı.

Daniel Sturridge, Trabzonspor formasıyla çıktığı 4 maçta 1 gol attı, 2 de asist yaptı. İngiliz yıldız, 113 dakika sahada kaldı.




#Trabzonspor
#Sturridge
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.