EDISYON:

Trabzon'da Gabriç krizi

Kamil Anahar
00:005/10/2009, Pazartesi
G: 5/10/2009, Pazartesi
Yeni Şafak
Trabzon'da Gabriç krizi
Trabzon'da Gabriç krizi

Broos'un Babiç'in alınmasını istediği, Gabriç'i tercih eden Başkan Şener'le bu nedenle arasının açıldığı öğrenildi

Trabzonspor'un Belçikalı Teknik patronu Hugo Broos'un görevini her an bırakabileceği öğrenildi. Belçikalı hocanın, yönetime 'alınsın' raporu verdiği ve Hırvat Milli Takımının formasını 49 kez giyen Marko Babic'in yerine Gabriç'in tercih edilmesine bozulduğu ve bu konuda yönetime tavır koyduğu ortaya çıktı. Broos, Babic'in bonservisinin elinde olmasına rağmen yönetim tarafından alınmamasının nedenini sorduğu iddia edildi. Yönetimden, geçmişi başarılarla dolu Babic'in son sezonda fazla maç oynadığı, Drago Gabric'i geleceği parlak olduğu için tercih ettikleri savunması yapıldığı öğrenildi.


Yabancılar kayıp!

Zirve yarışındaki takımları yabancıları sırtlarken Trabzonspor'da tam tersi bir tablo yaşanıyor. Kaleci Slyva 8 maçın tamamında görev aldı. Colman 843 dakika forma giyerken, 4 milyon euroluk Alanzinho 306 dakika görev yaptı. Song 540, Gabriç 459, Cale 415, Tjikuzu 234, Yattara ise 55 dakika oynadı.


Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.