EDISYON:

Şenol Güneş'ten abisine sert yanıt

Yeni Şafak
09:1830/09/2018, Sunday
G: 30/09/2018, Sunday
AA
Şenol Güneş
Şenol Güneş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor'la oynadıkları maç sonrası abisinin geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca, geçtiğimiz günlerde yerel bir gazeteye kendisi hakkında röportaj veren abisi Zekeriya Güneş'le ilgili de şunları ifade etti:

  • Abim beni aramadı. Kahvede otururken konuşmuştur. Her insanın düşüncelerine saygım vardır. Benimle ilgili konuşulur ondan sonra bana 'Sen ne diyorsun' diye sorulur. Abim benim tezgahımı mı hazırlıyor, benim menajerim değil. 1,5 senedir gitsin-kalsın diye bir kampanya var. 2 senedir bu nifak tohumlarını atanlar yorumlarına devam ediyor. Ben bu işe başlarken rapor aldım, herkesin rapor almasını tavsiye ediyorum.
Şenol Güneş'in abisi Zekeriya Güneş, verdiği röportajda deneyimli çalıştırıcının sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılabileceğini dile getirmişti.
#Beşiktaş
#Şenol Güneş

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.