EDISYON:

Formula 1 refleks testini Pitspor uyguladı, eğlenceli anlar yaşandı

15:5627/10/2022, Perşembe
G: 27/10/2022, Perşembe
Yeni Şafak
Reaksiyon testi
Reaksiyon testi

Formula 1'de pilotların start anındaki çıkışları, tüm yarışın gidişatını belirleyebiliyor. Pitspor, pilotların reaksiyon testlerini Albayrak Medya çalışanları ile denedi. Yayınlanan video kısa zamanda birçok kullanıcı tarafından ilgi gördü. Reaksiyon testinin eğlenceli videosuna haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Önde gelen motor sporu Formula 1'de start anları gibi birçok aksiyona sebep olmaktadır. Bu aksiyonların başlıca sebeplerinden biri de pilotların 5 kırmızı ışık söndüğünde verdikleri reaksiyondur.

Pilotların doğru zamanda yarışa başlamak ve yarış içerisinde meydana gelecek olaylarda hızlı ve doğru reaksiyon verebilmek için birçok refleks antrenmanı yaptığı bilinmektedir.

hesabından paylaşılan videoda Albayrak Medya'da çalışanları arasında yapılan reaksiyon testleri eğlenceli anları beraberinde getirdi.

Yeni Şafak Spor, GZT, Tvnet, Lokma, Tümosan ofisleri çalışanlarıyla denenen reaksiyon testlerinde farklı dereceler ortaya çıktı.

İşte reaksiyon testi;

#Pitspor
#Formula 1
#Albayrak Medya

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.