EDISYON:

Özdilek'ten Cüneyt Çakır'a epki

İha
00:001/03/2014, Saturday
G: 1/03/2014, Saturday
Yeni Şafak
Özdilek'ten Cüneyt Çakır'a epki
Özdilek'ten Cüneyt Çakır'a epki

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçe maçını yöneten hakem Cüneyt Çakır'ın baskı altında kaldığını öne sürdü. Özdilek, "Takımlar, A takım B takım diye ayrılmamalı" diye konuştu.

Özdilek maç sonrası basın toplantısında, ''Bugün biz çok iyi oynamadık ama iyi mücadele ettik. Fenerbahçe''nin baskı yapacağını biliyorduk. Hakemin bu baskıdan bu kadar etkileneceğini beklemiyorduk. Cüneyt hoca çok başarılı bir hakem. Penaltı ile ilgili herkes yorumunu yapacaktır. O yüzden ben bir şey söylemiyorum. Ama bize de 3 haftadır verilmeyen penaltılar var. Takımlar, A takım B takım diye ayrılmamalı. Türkiye''de fazla konuşan fazla ağlayan biraz daha öne geçiyor. Ama herkesten ricam, özellikle hakemlerden daha objektif olmalılar. Futbolun aktörleri oyuncular hakemler değil. Aktör olmaya çalışmasınlar. Ümit ediyorum bundan sonraki süreçte aynı sıkıntılar yaşanmaz. Fenerbahçe''yi de ayrıca tebrik ediyorum'' diye konuştu.

'Hakemler baskıyı kaldırabilmeli'

Cüneyt Çakır''ın yönetiminde herhangi bir art niyet aramadığını belirten Özdilek, ''Art niyet aramıyorum ama iyi hakemler bu baskıyı kaldırabilmeli. Cüneyt Çakır dünya kupası yönetecek. Oradaki baskı buradaki baskı ile aynı olmaz. Eşit ve adaletli olmaları gerekiyor'' dedi.

Özgür: İyi mücadele ettik

Gençlerbirliği''nin tecrübeli futbolcusu Özgür İleri, Fenerbahçe gibi bir rakiple karşılaştıkları için kapalı bir futbol oynamak zorunda kaldıklarını belirterek, ''Sonuçta Fenerbahçe ile oynuyorsunuz. Bu yüzden çok fazla açık oynayamadık. Oyunu kendi sahamızda kabul ettik. Ama iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Penaltı poziyonunu ben tam göremedim ama soyunma odasında ''kesinlikle penaltı değil'' diye konuşuluyor. Bundan sonra her maç bizim için final niteliğinde. Kazanarak puanları almamız lazım'' diye konuştu.

'Olmayan bir penaltı...'

Gençlerbirliği''nin başarılı futbolcusu Artsiom Radzkov ise Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda oynamanın oldukça zor olduğunun altını çizerek, ''İlk yarıda iyi bir savunma yaptık. İkinci yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamamakla beraber bize göre kesinlikle penaltı olmayan bir pozisyonda golü yedik. Fenerbahçe''nin baskısını aşamadık. Fenerbahçe''ye karşı deplasmanda oynarken iyi savunma yaparak, yakaladığınız pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu'' ifadelerini kullandı.

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.