Yeni Şafak

Osmanlıspor'dan Karabük'e

Yeni Şafak
11:246/06/2016, Pazartesi
G: 6/06/2016, Pazartesi
IHA
Ahmet Şahin Osmanlıspor'da geçen sezon 28 maçta görev aldı
Ahmet Şahin Osmanlıspor'da geçen sezon 28 maçta görev aldı

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Osmanlıspor kalecisi Ahmet Şahin'i kadrosuna kattı.

Kulüp binasında Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül ile birlikte kırmızı-mavili ekibe 2 yıllık imza atan 38 yaşındaki tecrübeli kaleci Ahmet Şahin, takım için elinden gelen her şeyi yapacağını söyleyerek her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.



Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül ise, Fatih Atik ve Hakan Aslantaş'ın ardından üçüncü transfer olarak Ahmet Şahin'i kadroya kattıklarını belirterek, “Ligde kalıcı olmak istiyoruz. Bunun için Kulüp Başkanımızın nezdinde transfer çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 6 Temmuz'da başlayacak kampa kadar transferi büyük ölçüde bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.




Öte yandan iç transferde ise Kokaloviç, Isaac, Alexe, İlhan Depe, Kerim Zengin, Ercüment Kafkasyalı ile anlaşma sağlandığı öğrenilirken, bazı takımların ise Murat Akın ve Muhammet Reis'e talip olduğu ve görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.





Fenerbahçe'nin eski kaleci antrenörü Konyaspor'da











#Ahmet Şahin
#Kardemir Karabükspor
#Osmanlıspor
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.