Yeni Şafak

Nevriye Yılmaz ve Sanders en iyi 5'te

Yeni Şafak
13:1720/06/2016, Pazartesi
G: 20/06/2016, Pazartesi
AA
Latoya Sanders A Milli formayla EuroBasket 2017'de 11 sayı 8 ribaunt 1 asist ortalamalarıyla oynadı.
Latoya Sanders A Milli formayla EuroBasket 2017'de 11 sayı 8 ribaunt 1 asist ortalamalarıyla oynadı.

Kadın milli basketbolcular Nevriye Yılmaz ve Lara Sanders, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nin en iyi 5'ine seçildi

Fransa'nın Nantes kentinde 13-19 Haziran'da düzenlenen 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde üç maçını da kazanan ve olimpiyatlara gitme hakkı elde eden A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın oyuncuları Lara Sanders ve Nevriye Yılmaz, turnuvanın en iyi 5'ine seçildi.



Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na gitmeye hak kazanan milli takımda 16 sayı, 10 ribaunt ve 1,7 asist ortalamalarıyla mücadele eden Sanders ile 11,3 sayı, 1,7 ribaunt ve 1,3 asist ortalamalarını yakalayan Nevriye'nin en iyi 5'te kendilerine yer buldukları belirtildi.





Lara Sanders ve Nevriye Yılmaz'ın dışında olimpiyat elemelerinin en iyi 5'inde, Çin'den Ting Shao, Fransa'dan Endy Miyem ve İspanya'dan Sancho Lyttle'ın yer aldığı ifade edildi.



Milli takım, Brezilya'da 5-21 Ağustos'ta düzenlenecek Olimpiyat Oyunları'nda A Grubu'nda Fransa, Japonya, Brezilya, Avustralya ve Belarus'la mücadele edecek.









#Nevriye Yılmaz
#Lara Sanders
#2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.