|

"Nevin ile gurur duyuyoruz"

Avrupa şampiyonu ola milli atlet Nevin Yanıt, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan''ı makamında ziyaret etti. Genel Müdür Baykan, Nevin Yanıt ile gurur duyduklarını söyledi.

Cihan
00:00 - 5/03/2013 Salı
Güncelleme: 13:05 - 5/03/2013 Salı
Yeni Şafak
"Nevin ile gurur duyuyoruz"
"Nevin ile gurur duyuyoruz"

İsveç''in başkenti Göteborg''da düzenlenen Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası''nda 60 metre engellide Türkiye rekoru kırarak altın madalya kazanan Nevin Yanıt, Genel Müdür Baykan''ı makamında ziyaret etti. Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ile Nevin Yanıt''ın başarılı antrenörü Cüneyt Yüksel''in de hazır bulunduğu ziyarette Nevin Yanıt, Baykan''a çiçek verdi.

''BAŞARILI VE ÖRNEK BİR SPORCU''

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Nevin Yanıt''ın her zaman olduğu gibi yine kendilerini gururlandırdığını söyledi. Baykan, ''Bizleri her zaman gururlandıran Nevin Yanıt, yine yüzümüzü güldürdü." diyerek, şöyle devam etti:

"Milli atletimizi, ülkemize kazandırdığı altın madalya için kutluyorum. Nevin Yanıt, Türkiye''nin en önemli markalarından birisi haline geldi. Engelli sprint yarışlarında Avrupa''nın bir numaralı atleti bir Türk. Nevin ile ne kadar gurur duysak azdır. Nevin, başarılarının yanında sporculuğuyla da çok örnek bir isim. Her zaman daha çok çalışıyor ve daha büyük başarıları hedefliyor. Kendisini, dünyanın da zirvesinde göreceğimize inanıyorum.''

"BENİ DESTEKLEYENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Türkiye''ye bir altın madalya daha kazandırdığı için çok mutlu olduğunu belirten Nevin Yanıt, ''Önümde Akdeniz Oyunları var. Mersin'de yapılacak. Bu benim için çok önemli. Burada da altın madalya kazanacağıma inanıyorum. Hemen arkasında Rusya''da düzenlenecek Dünya şampiyonası var. Bu Ağustos'ta yapılacak. Dünya şampiyonasında da madalya kazanacağıma inanıyorum. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.

12 yıl önce