EDISYON:

Mustafa''ya iyileştirme

Ali Kemal Yazıcı
00:009/06/2014, Pazartesi
G: 8/06/2014, Pazar
Yeni Şafak
Mustafa''ya iyileştirme
Mustafa''ya iyileştirme

Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz''a verilecek garanti ücretlerin açıklanmasının ardından Trabzonspor yönetimi takımdaki yerli oyunculara iyileştirme yapılması için düğmeye bastı. İlk görüşme Mustafa Yumlu ile gerçekleşecek

Trabzonspor''un transferdeki ilk bombaları Serdar Gürler, Deniz Yılmaz ve Serhat Çakmak oldu. Özellikle Serdar''a 1 milyon 710 bin TL, Deniz''e ise 1 milyon 995 bin TL verileceğinin açıklanması, ''Takım içindeki dengeler bozulacak'' yorumlarının yapılmasına neden oldu. Yönetim de böyle bir sıkıntı yaşanmaması için hemen harekete geçti. Sezon içerisinde kaleci Onur''la yeni sözleşme imzalayıp ücretini artıran, geçtiğimiz günlerde Yusuf Erdoğan''a yüzde bin zam yapan yönetim, diğer yerli oyuncuların maaşlarında da iyileştirmeye gidecek. Masaya oturulacak ilk isim ise geçtiğimiz sezon müthiş bir performans sergileyen Mustafa Yumlu. Şu anda senelik 500 bin TL kazanan 26 yaşındaki futbolcuya ciddi bir oranda zam yapılması bekleniyor. Daha sonra teknik ekibin raporu doğrultusunda diğer yerli oyuncularla da benzer görüşmeler yapılacak.

Henrique çok iddialı

Trabzonspor''un Brezilyalı golcüsü Paulo Henrique yeni sezon için iddialı. Geçtiğimiz sezon bordo-mavili ekipte 46 maçta 21 gol,12 asistlik performans sergileyen Henrique bu karşılaşmalarda 3 bin 504 dakika sahada kaldı. Brezilya''da Globoesporte''ye konuşan Henrique, ''Trabzon''da pek çok sevinç yaşadım. İlk çocuğum dünyaya geldi. Sıra daha büyük hedeflere geldi. Gelecek sezon hem ben, hem Trabzonspor daha da iyi olacak'' dedi.

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.