
Real Madrid forması giyen Hırvat futbolcu Luka Modric'in menajeri, Inter Kulübü temsilcileriyle bir araya geldi.
İtalya Serie A ekiplerinden Inter, transferde dikkat çeken bir adım attı.
Sky Italia'da yer alan habere göre İtalyan ekibinin yöneticileri, Real Madrid forması giyen ve 2018 Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı ile final oynayan Luka Modric'in menajeri ile bir araya geldi.
- 32 yaşındaki Hırvat futbolcunun, Ronaldo'nun takımdan ayrılmasının ardından gitmeye sıcak baktığı ifade edildi. Modric Inter'le imzalarsa, Milano ekibinin Perisic ve Brozovic'ten sonrası üçüncü Hırvat futbolcusu olacak.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.