EDISYON:

Menajeri Galatasaray'ı açıkladı

Yeni Şafak
12:2025/01/2016, Pazartesi
G: 25/01/2016, Pazartesi
Diğer

Milan forması giyen Luiz Adriano'nun menajeri, Galatasaray'ın Brezilyalı golcüyü kiralamak istediğini belirtirken, cuma gününe kadar bu işin netleşeceğini söyledi.

Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 13, 2 maçı eksik Beşiktaş'ın ise 8 puan gerisinde kalan ve artık yarıştan tamamen kopma noktasına gelen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor.



Özellikle hücum hattında hareketli saatler yaşayan Galatasaray'da taraftarların en çok merak ettiği isim olan Luiz Adriano'nun menajerinden haber geldi.



Menajeri Galatasaray'ı doğruladı

Kralspor'a konuşan Gilmar Veloz, "Oyuncu için birçok teklif var. Galatasaray'ın ilgisi de doğru. Hatta Milan CEO'su Galliani ile bu konuyu konuştuk. Teklifi onlara ilettim. Galatasaray ilk etapta kiralamak istiyor ancak İtalyanlar şu anda kiralamak istemiyorlar. Bu hafta içinde, en geç cuma gününe kadar bu işin netleşeceğini tahmin ediyorum" dedi.



18 maçta sadece 3 gol

Milan'a 8 milyon euro bedelle Shakhtar Donetsk'ten transfer olan Adriano, İtalyan devinde bir türlü bekleneni veremedi. Bu sezon 18 maçta 3 gol atarken, 2 de asist yaptı. İtalya Kupası'nda ise 2 maçta 2 gol attı.



Çizme'de 20 maçta kadroda yer alan Adriano, sadece 9 karşılaşmada 11'de görev yaptı. Son maçlarda ise yedek kulübesinden kurtulamadı.



Kiralama formülü

Öte yandan Sarı-kırmızılıların Luiz Adriano için Milan'a 8 milyon euro bedelle satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifinde bulunduğu da gelen diğer bilgiler arasında.



#galatasaray
#luiz adriano
#transfer

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.